Toinen yö takana

Kirjoitanpa minäkin muutaman sanan puolestani. Ollaan Rautavaaralla, yllättävien sattumien kautta löytyneen Urpon sukulaisen tykönä. Ihanan ystävällisesti kutsui meidät kahville ja nähtyään että minä olen aika lopussa, tarjosi vielä ylellisen yösijankin.

Pyöräilystä: nyt oli siis toinen pyöräiypäivä, jos ensimmäisen illan ajo Tuhkakylälle saakka lasketaan päiväksi. Ja iltapäivällä huomasin että aloin olla huolestuttavan väsynyt ja kipeä. Meillä oli ollut tarkoitus mennä Nilsiään asti mutta pysähdys Rautavaaralle oli enemmän kuin tarpeen. Kiitokset Riitalle!

Ruokatavaroiden pakkaus epäonnistui sikäli, että unohdin ottaa mukaan suolaa ja muita mausteita, ja unohdin myös ostaa leipää ja muuta retkimuonaa, ja niinpä leipä loppui heti alkumatkasta ja eilen söimme lounasta ladossa tien vierellä sateen ropistessa kattoon, keittäen trangialla makaronia jonka nautimme sinapin ja raejuuston kera. Jälkiruoaksi makaronin keitinveteen tehtyä pikakahvia ja pari palaa suklaata. Kahvi oli mielenkiintoisen makuista, ei ollenkaan hullumpaa 🙂

Eilinen päivä oli siis aika rankka mutta mukava (ainakin sateen loputtua) Nyt olisi tarkoitus ajaa ensin Nilsiään 50 km ja sitten koettaa päästä Kuopioon asti, missä olisi yösija. Hiukan huolestustta se että minulla on paikat aika kipeinä. No turha miettiä liikaa, lähdemme polkemaan ja katsomme mitä se tuo tullessaan.

Ruokakauppa on auennut joten sitä kautta siis.

Annonser

One thought on “Toinen yö takana

  1. Hei, kivaa että olette päässeet matkaan! Kovasti tsemppiä molemmille. Muistakaa levätä välillä ja nauttia kesästä kauneimmillaan. Hyvää juhannusta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s